Регион

Хванаха двама крадци на над половин тон грозде

Двама крадци на грозде са задържани в събота в полицейския участък в Любимец, съобщават от облатната дирекция на МВР.

В 10:50 часа 34-годишен харманлиец бил хванат да краде грозде от лозов масив в землището на село Белица. Набраното количество било 360 кг. Същият ден е задържан и друг харманлиец на 32 г., който извършвал кражба на 200 кг. каберне от лозов масив в селото.

66-годишен е хванат за кражба в Димитровград. Мъжът от село Крепост откраднал вчера от заведение за хранене на булевард „Димитър Благоев“ дамски елек с автомобилни ключове. След подадения сигнал от собственичката им редовният клиент на заведението за бързо хранене е разкрит и след признания върнал откраднатото.

За кражба е бил задържан 34-годишен жител на село Долно Големанци. На 31 октомври той проникнал в частен дом на улица „Раковски“ в хасковското село Стамболийски през незатворения му прозорец. Задигнал златна монета, сребърни медали, монети и алкохол. Част от откраднатото вече е върнато.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
✔
02.11.2020 13:30 13:30

Умишлено не се съобщава етносът на крадците, за да не се обидят от ГЕРБ, защото това са техните избиратели.

valeri
valeri
02.11.2020 14:15 14:15

Po vajno e da znaem kakvo se sluchvas kradcite posle…..Ama da ne vzemete da gi nabiete gorkichkite

Back to top button