Регион

Предадоха на съд затворник за фалшива лична карта

Районна прокуратура – Харманли внесе в съда обвинителен акт спрямо 56-годишен мъж за използване на фалшива лична карта, съобщават от държавното обвинение.

По делото е установено, че обвиняемият с инициали П. П. бил обявен за общодържавно издирване във връзка с извършено от него престъпление и поради тази причина спрямо него имало издадена Европейска заповед за арест. На 19 април 2019 г. той бил установен и задържан от полицаите в Ксанти, Гърция. На 3 юни 2019 г. при предаването му на българските власти на ГКПП Кулата – Промахон полицейските служители установили, че обвиняемият е представил и ползвал неистинска лична карта. Установено е, че мъжът се е снабдил с фалшивия документ от неустановено по делото лице в Пловдив.

Обвиняемият се намира в затвора. Той изтърпява наказание по присъди за извършен грабеж и присвояване на пари от лафката на затвора в Стара Загора.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
: )
: )
03.11.2020 17:30 17:30

Мaнгал ли е ?

хахаха
хахаха
03.11.2020 22:29 22:29

лудница това не е ли Петко бръснаряяяяяяя

от затвора
от затвора
03.11.2020 23:30 23:30
Отговор до  хахаха

Казват му Дявола, eбе разшлякани пyтки на милфки.

Back to top button