Регион

Засилен с Мерцедес се блъсна в камион на магистралата

Шофьор е пострадал при катастрофа на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Вчера в 16:20 часа на километър 77 в посока Свиленград 46-годишен от димитровградското село Брод е управлявал лек автомобил Мерцедес с несъобразена с пътните условия скорост. Загубил е контрол и се е ударил в задната част на движещо се пред него ремарке на товарен автомобил Скания, шофиран от 39-годишен румънец. Водачът на леката кола е прегледан от екип на болницата в Харманли, отказал е лечение. Полицаите са му съставили акт.

В Хасково е задържан 45-годишен, шофиращ по улиците на областния град Фолксвагена си след употреба на 1.22 промила алкохол. В Димитровград автопатрул е спрял за проверка електрическо превозно средство без номер на рама и нерегистрирано по надлежния ред. Оказало се, че 47-годишният му водач е неправоспособен.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мерджана
Мерджана
10.02.2022 21:16 21:16

Добре де, тея хора как не се научиха да карат изправни коли и че е задължително да не употребяват алкохол и наркотици. Онзи ден един с Мерцедес и мен щеше да ме удари. Летят и си мислят, че са само те на пътя.

Back to top button