Хасково

Хванаха младежи с марихуана край бившия ТЕЦ в Хасково

17-годишно момиче е хванато с дрога снощи в Хасково, съобщават от полицията.

В 21 часа автопатрул от Общинска полиция е извършвал обход в района на бившия ТЕЦ в областния град. Забелязали са група младежи и са им извършили проверка. В чантата на 17-годишна са открили 2 саморъчно свити цигари със суха зелена листна маса с тегло 0,90 грама и грендер, за които момичето казало, че са нейни.

Младежите на възраст между 16 и 20 г. са доведени в управлението за обяснения в присъствието на инспектор от детска педагогическа стая.

Двама мъже пък са задържани за кражби в харманлийското управление. Криминалистите са ги уличили в кражби на пари от 2 кафе автомата. Те са разбили машините и са задигнали монетниците им. Общата сума възлиза на около 150 лева. Двамата са признали действията си и са посочили къде са изхвърлили монетниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
05.11.2020 12:19 12:19

Това не е работа на Общинска Полиция да ходи да дебне някакви хлапета с дрога. Има си Криминална Полиция. На Общинска не им плащат за това! Стига сте се правили на това което не сте – Общинари! Ходете да пишете фишове и актове на циганите и не се занимавайте с глупости.

Back to top button