Хасково

Младежи с нов председател, правят интеркултурна танцова вечер

Мейлин БайрямалиИнтеркултурна танцова вечер ще организира Младежки парламент – Хасково, съобщи за Haskovo.info новият председател Мейлин Байрямали. В местно заведение учениците от града ще имат възможност да покажат уменията в танцуване на салса, народни и ориенталски танци и ще демонстрират певческия си талант по време на караокето.

Десетокласничката Мейлин стана председател на Младежкия парламент преди малко повече от седмица. Тя бе избрана от 31 от общо 33 гласували след като младите съветници гласуваха вот на недоверие на предишния председател Никола Сталев. 

Не съм сигурен дали ще продължа да работа в парламента. Тази постъпка срещу мен бе заговор и до края на седмицата ще реша дали да продължа да работя“, каза за Haskovo.info дванадесетокласникът от хасковската езикова гимназия. 

В докладната, с която е поискан вотът на недоверие е посочено, че Никола не е демократична личност и не може да работи в екип.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button