Ангел Цанков с почетен медал, наградиха 38 полицаи за празника

Хасково

Директорът на областната дирекция на МВР в Хасково Ангел Цанков получи почетен медал за празника на полицията.

Юбилейното отличие беше връчено от председателя на хасковското Тракийско дружество „Георги Сапунаров“ Кирил Сарджев и членове на дружеството, съобщават от полицията. Сарджев изтъкна, че отличието – медал по повод 175 г. от рождението на Капитан Петко войвода, се дава символично на всички полицаи, доказали себеотрицание, смелост и дързост в защита на гражданите.

Награди

Цанков благодари от свое и от името на полицаите и подчерта, че днешното време увеличи задълженията на полицейските служители, призвани да пазят реда и законността. Тази мисия те могат да постигнат единствено в партньорство с хората, институциите и гражданските организации.

За празника Ангел Цанков пожела на колегите си здраве, благополучие, лични и професионални успехи. Отличилите се през годината служители бяха наградени – 34 получиха „писмена похвала“, а четирима – парична награда.

Награди

Един коментар по “Ангел Цанков с почетен медал, наградиха 38 полицаи за празника

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.