Полагат трошен камък по разбити улици в Хасково и по селата за 200 000 лв.

Хасково

Обществена поръчка за ремонт на разбити улици в нови хасковски квартали и по селата, където няма асфалт, а са без настилка или с трошенокаменна такава обявиха от община Хасково.

Те са трудно проходими, защото има дупки и неравности. Целта е да се осигури безопасно движение на коли и пешеходци по тези улици, като се извърши подравняване, отводняване и полагане на трошен камък или фрезован материал.

Прогнозната стойност на поръчката е 200 000 лв. без ДДС.

 

5 коментара

  • Не разбраха,че с тез чакъли само дишаме прах в сухото и газим кал като вали. Над 20 години във вилна зона Куба 2 (брои се в регулацията) чакаме да осъществят проекта за канализацията и пътната инфраструктура. Има да си чакаме! Плащаме данък смет като,че ли вилите ни са в Манхатън ,а няма поставен нито един контейнер в цялата вилна зона!

  • Елате в Бадема до бл.12 остана недовършена улица от източната страна водеща до футболната площадка.Някой си прибра парите за завършен проект,но реално не е завършен.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.