Жена падна и си счупи носа на неосветени стълби в Хасково

Хасково

За инцидент с паднала жена на неосветени стълби в хасковския квартал „Орфей“ сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Злополуката е станала снощи на стълбите между блокове 11 и 12 в квартала. По разказа на хората при падането жената си счупила носа. Те извикали линейка, а до нейното пристигане жената лежала на земята.

„Добре, че имаше хора на магазина, за да чуят че е паднала, защото е толкова тъмно, че не се вижда. В 17 часа вече е тъмно и трябва с фенерите да вървим“, казват хората.

Haskovo.info припомня, че в средата на октомври хора се оплакаха от неработещо улично осветление около блокове 10, 11 и 12 в квартала. Тогава от общината се ангажираха да направят проверка по сигнала.

Изпрати новина

9 коментара

    • Че какво им е на снимките? Нито има разчленен човек, нито труп. Просто петна от кръв.

  • Възмутена съм от това,че Хасково е много западнал вече! Какво значи да не са осветени улиците в кой век живеем?Аз живея в друг град на областта,но навсякъде и в най-затънтените и глухи улици свети като през бял ден! На какво прилича това-в Хасково дупки по улици,бездомни кучета по центъра,тъмни квартали и улици да вземе мерки общината най-после!

  • Пичове и потки. Когато едно общество повече от 30 години НЕ МОЖЕ да излъчи управник НЕкрадец означава само едно. Обществото не го бива. Погледнете роднините и приятелите си .Сигурно сред тях има срадец и измамник във властта. Но понеже са ви роднини и приятели и ги защитавате. Е ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ. ТРЯБВА МОРАЛ. МОЖЕ ДА ТИ Е ПРИЯТЕЛ ИЛИ РОДНИНА НО ТРЯБВА НА ГЛАС ЗА ЗАЯВИШ ЧЕ Е КРАДЕЦ И БОКЛУК

  • Само тогжава когато това се заяви на глас от ВСИЧКИ. Само тогава едно общество ще тръгне напред. Иначе жална ни майка. Днес ще ни граби ТОШО. Утре ГОШО. И така докато затрием родината си. После кръв сълзи и сополи

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.