Регион

Запечатаха бензиностанция край границата

Бензиностанцията, снимка Агенция МитнициБензиностанция край граничния пункт Капитан Андреево е била запечатана след оперативни действия на митническа мобилна група и НАП. Тя е собственост на старозагорска фирма. Установено е, че за две от зарежданията на гориво не са издадени фискални бонове, а данните от бензиноколонките не са отчетени от фискалното устройство.

При проверка на книгата за Дневни финансови отчети служители на НАП са установили, че няма отразена началната касова наличност. При проверка на касовата наличност е установена разлика, която не е нанесена.

Данните за неиздадени фискални бонове от две зареждания на дизелово гориво на клиенти са установени чрез проверката на митническата мобилна група. В обекта няма заверен кочан с ръчни касови бележки. Констатирано от органите на НАП е и наличието на чужда валута в касата на обекта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button