Хасково

Само 20 нови свободни работни места в Хасковско, търсят заварчици и учител

За трета поредна седмица новите свободни работни места в Хасковска област са под 30, като сега са 20, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят начален учител на срочен договор, образователен медиатор, счетоводител, заварчик, двама продавачи, двама работници в производството на млечни продукти.

В Харманли също имат нужда от заварчик, както и от продавач на кулинарен щанд на бензиностанция, мияч на автомобили, двама машинни оператори за излъскване на метални изделия, двама касиери на бензиностанция, работник за товаро-разтоварни дейности, двама продавачи, чистач. Само едно е свободното място в Димитровград – за шивач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.11.2020 14:52 14:52

Заварчиците са в чужбина. По за 3-4 хиляди евра. Търсете ги там. Ако се разберете с тях ще имате заварчици. Ако не ще лапате пишки и ще гледате как бизнеса ви загива. Ама за сметка на това ще си карате новата джипка. Нали така

А'нонимен
А'нонимен
08.11.2020 20:50 20:50
Отговор до  Анонимен

Тези пишман бизнесмени скоро ще останат и без джиповете си и ще тръгнат пеша.

Станислав
Станислав
08.11.2020 20:59 20:59

Карате ми луксозни коли за по хиляди левове , а когато стане дума за надник плащате по 25-30лв. Алчността ви ще ви отнеме бизнеса. :)

: )
: )
08.11.2020 21:20 21:20
Отговор до  Станислав

Не се коси, скоро ще ги видиш и тях на опашката пред Бюрото по труда, а някои от тях ще се самоубият.

Анонимен
Анонимен
08.11.2020 21:12 21:12

Има да си търсите учители, щото и те като лекарите почнаха да измират! При оная ненормалната бостанджийска директорка с купеното място не само не им се разрешава да боледуват, ами и да се лекуват учителите! Държи ги по цял ден да са и под ръка, че да си прави всички задачи първичка и да събира точки пред инспектората! Непрекъснато ги събира и блъска накуп, че ако има някой дето не го е хванала короната – да не вземе да пропусне тази чест!

Back to top button