Хасково

В Дървото първа копка на футболно игрище с пари от Бербатов

Откриване на пистатаПърва копка на футболното игрище бе направена днес в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство. Спортното съоръжение ще бъде с размери 30 метра ширина и 60 метра дължина. Футболното игрище ще бъде с тревно покритие. Парите за игрището са от фондация „Бербатов„. Стойността на проекта е  50 000 лева. Той трябва да бъде реализиран в рамките на 2 месеца.

Към футболното игрище ще има съблекални. За тази цел ще бъде пригоден стар склад, намиращ се в двора на гимназията. За ремонта му ще помогнат родителите, които ще дадат по 5 лева, а някои ще дарят строителни материали, съобщи директорът на школото Александър Батимов. 

СкицатаТой заедно с кмета на общината Георги Иванов и заместник – областния управител Николай Нанев днес прерязаха лентата на лекоатлетическата писта, която се намира до футболното игрище. Тя е дълга 110 метра. Предвидено е още изграждане на игрище за бейзбол

„Възхищавам се от неуморния дух на г-н Батимов“, каза при откриването на пистата кметът Георги Иванов, който не пропусна да забележи, че общежитието към училището не е измазано и боядисано.

Първа копка на футболното игрище Кметът разбива шампанското
Тържествен водосвет Кметът и Александър Батимов
Футболното игрище Танцов ансамбъл Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haha
haha
20.05.2010 18:54 18:54

Ами нека дърварите и зидарите да ритат топка, че и без това за училище не стават.

гост
гост
21.05.2010 0:15 0:15

То всичко хубаво с тези намерения ама пак на далавера мирише. Защо пак събират пари от учениците???

Back to top button