Избраха Мехмед Атаман за областен председател на ДПС в Хасковско

Хасково

Мехмед Атаман беше избран единодушно за областен председател на ДПС в Хасковска област.

Това стана на X-та редовна отчетно-изборна областна конференция на ДПС, която заради пандемията от коронавирус се проведе онлайн. Атаман беше единственият кандидат за поста. На конференцията онлайн се включиха и поздравиха делегатите председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов и зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев.

От 2016 г. досега областен председател беше Ерджан Юсуф. Преди това Атаман беше областен лидер в продължение на 15 г. Рокадите тогава и сега се налагат, защото по устав депутати и кметове не могат вече да са председатели на партията на местно ниво.

8 коментара

  • Не мога да повярвам като гражданин на Република България, какъв човек е станал областен управител? Граждани събудете се,живеем в България, а не в Турция, че да бъдем управлявани от турци! Срам и позор! Човек, който не може да си каже името на български език, ще бъде областен управител? Недопустимо е …

    • Хахаха голям Българин си щом не можеш да различиш Областен управител и Областен на партия. Крий се и не се показвай, а да коментираш научи си родния майчин език

    • След като сме граждани на България естествено че можем да си кажем името на бълг.език. Ти също си гражданин, но само коментари можеш да пишеш, да беше се кандидатирал за областен председател.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.