Регион

Велосипедист блъсна жена и избяга, пиян с Фолксваген се заби в къща

77-годишна пешеходка е пострадала при произшествие, съобщават от полицията.

На 6 ноември в 16 часа в Димитровград неустановен до момента велосипедист е ударил неправилно пресичащата булевард „Съединение“ жена. Тя е с фрактура на таза в хасковската болница.

Катастрофа с материални щети е станала на 8 ноември в 1 часа в тополовградското село Устрем. 20-годишен водач от село Радовец на Фолксваген се е движил с несъобразена скорост и на десен завой е загубил контрол и се е ударил в стена на къща. Дрегерът е отчел 2.13 промила алкохол, а шофьорът е арестуван.

Двама младежи са задържани в Любимец. На 7 ноември в 21:15 часа в града е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген, шофиран от 22-годишен. Тестът на водача е отчел наличие метамфетамин, амфетамин и канабис. На задната седалка на колата е намерен в станиол 0.8 грама канабис и пликче с 0.3 грама метамфетамин, предадени от спътник на водача на 16 г.

36-годишна димитровградчанка с отнета книжка пък е хваната да управлява Ауди.

35-годишен хасковлия е задържан с наркотник. На 7 ноември около 22 часа при рутинен обход автопатрул е проверил мъжа в квартал „Орфей“ в областния град. В дрехите му е открита метална кутийка – мелничка с марихуана, за която мъжът споделил, че е за лична употреба.

Тютюн без бандерол са иззели полицаи от Димитровград. На 6 ноември сутринта те са проверили частен дом на улица „Райна княгиня“, обитаван от 47-годишен мъж. В къщата са открити 3.5 кг. ситно нарязан тютюн.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button