Спорт

Минна от „Мегаспорт“ пета за световната купа

Минна АнгеловаМинна Ангелова от хасковския клуб „Мегаспорт“ се класира пета във възрастова група 12-14 на кръг от световната купа по спортна аеробика, съобщи за Haskovo.info треньорката Мартина Маринова

Международният шампионат се проведе в италианския град Конверсано. „Минна е пета, но е с равни оценки с класиралата се на четвърто място испанка“, обясни Маринова.

На първенството в Италия участваха спортисти от 7 държави. Право да се състезават имаха само тези, които са се класирани на първите три места на държавното първенство. На него Минна Ангелова се класира на първо място при 12-14-годишните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БИВША СЪСТЕЗАТЕЛКА
БИВША СЪСТЕЗАТЕЛКА
25.05.2010 19:42 19:42

Златната Минна от МИННАСПОРТ не била чак толкова златна –дори не е и бронзова……Дежурните , платени суперлативи са вредни за всеки журналист но най-вредни са за самото дете защото му създават неправилна преценка за собствените възможности , които никак не са цветущи …Но какво да се прави –реалността в България е , че сме държава пълна с болни мозъци ,които имат още по-болни амбиции и в стремежа си да избиват отвратителните си комплекси са готови на всичко–дори и на това да зачеркнат най-чистите идеи , на които се е уповавал спорта от древни времена до наши дни …Амбицията ….ах тази амбиция !!! Къде е границата, след която тя повече вреди отколкото помага?

продължение
продължение
25.05.2010 19:47 19:47

на които се е уповавал спорта от древни времена до наши дни …..Амбицията…ах тази амбиция–Къде е границата, след която тя повече вреди отколкото помага?

TQ
TQ
25.05.2010 19:51 19:51

5-TA OT 12 SASTEZATELKI–ZLATNATA SREDA–4ESTITO

Тихомира Иванова
Тихомира Иванова
27.05.2010 23:58 23:58

Ах вий завистници проклети,
каде е вашето достойнство,
нима във вашето сърце,
няма малко местенце
за едно прекрасно,надарено детенце,
с което ние обикновенните хорица
много,много се гордеем
и ще се радваме повече да са като нея,
а не като тебе „бивша състезателко“,
дето няма място в душата ти за искренна радост,
присъща на истинския човек.
Затова замълчи, не приказвай,
че смешна ставаш в очите на всеки,
който със сълзи в очите
се радва на това прекрасно създание,
което в живота си с толкоз старание
печели всяко състезание!
Браво Минна,за нас ти си винаги № 1!!!

tainnaaaa
tainnaaaa
21.06.2010 17:54 17:54

abe minna si e nai-dobrata i vinagi si e bila tova 4e nakoi hora ne mogat da ponesat 4e ne sa v centura na vnimanieto si e tqhen problem! MINNA SUPER SIIIII!!!!!!!!!!!

Back to top button