Търсят с конкурс 7 разследващи полицаи в Хасково

Хасково

Конкурс за 7 полицаи обявиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вакантните места са в отдел „Разследване“. Две са в областната дирекция, а останалите 5 в районното управление.

Кандидатите трябва да имат само българско гражданство, да не са осъждани, да не са по-възрастни от 40 г, трябва да имат висше образование „Бакалавър“ с области – социални, стопански и правни науки, сигурност и отбрана. Кандидатите трябва да отговарят на медицинските изисквания за работа в МВР.

Конкурсът е на три етапа – решаване на писмен тест и казус, психологическо изследване и заключително интервю.

6 коментара

  • нали наскоро назначиха нови? Или отново са принудили хора да напускат?

  • Преди няколко години в Районното имаше 120 полицаи, сега са 30-40 някъде. Места има, но обявават конкурси за 7-8 човека. Много кадърни полицаи напуснаха и станаха тираджий и познайте ЗАЩО?

  • ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ЗАСЛУЖЕНО НИСКИ .КОГАТО НАРОДА ПРОТЕСТИРАШЕ -ТЕ ГО БИЕХА. ДА МРАТ МАМИЦАТА ИМ ГНУСНА. ОТ ГЛАД И ОТ КАКВОТО И ДА Е. СЛЕД КАТО НЯМА КАПКА МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО В ТЯХ

    • Защо да ни са малки заплатите бе „Анонимния“, аз вземам 2000лв чисто всеки месец. Ние протестираме защото искаме най-малко 3000лв заплата. 😄

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.