Регион

Източиха горивото на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Димитровград

ПолицияНад 500 литра дизелово гориво са откраднати от котелното помещение на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Димитровград вчера. Школото се намира в кв. Черноконево. „Вчера сутринта тук имаше празник и някой е сигнализирал на охраняващите тържеството полицаи, че е отворена вратата на котелното, където са цистерните с гориво.“, разказа пред Haskovo.info директорът на основното училище Елена Петкова. Горивото, което крадците са източили е всичкото, което ни беше останало от отоплителния сезон, допълни Петкова.

През изминалото денонощие в област Хасково са станали още 4 кражби, съобщават от полицията. Първата е от хранителен магазин в Харманли, където след счупване на прозорец крадци са задигнали 110 лева. 50 лева са откраднати и от хранителен магазин в село Долно Ботево след проникване с взлом. 45 макари за въдици са задигнати по същия начин от магазин за ловни принадлежност в Свиленград – допълниха от областната дирекция на полицията. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
глория
глория
20.09.2010 16:17 16:17

там ичих 2 или3 години и това не беше се случвало до сега не мога да повярвам на написаното възмотена сам от това което пище

Back to top button