Спорт

Ремонтират терена на стадион „Хасково“

Ремонт се извършва на терена на стадион „Хасково“, където тревното покритие беше положено през лятото на 2017 г.

Вече са разнесени 40 тона пясък, тревата се презасажда, предстои торене. Теренът трябва да е готов до няколко дни. На него обаче ще може да се играе футбол през пролетта.

Според специалисти ползването на терена на стадион „Хасково“ вече трябва да е при затегнат режим, за да се запази тревата. Досега седмично там се играеха по три мача и се провеждаха по около 6 тренировки и така се стигна до изтощаването му.

Заради ремонта настъпи промяна в програмата на футболния „Хасково“, който днес трябваше да посрещне „Загорец“ (Нова Загора) в среща от Трета лига. Вместо това хасковлии гостуват, а домакинството ще е през пролетта.

Снимка: Христо Тотев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.11.2020 16:19 16:19

Кмете пак крадеш пари през терена!Първият път се изложи,сложи най калпавата трева и открадне парите!Сега пак!

Анонимен
Анонимен
14.11.2020 16:52 16:52

Егати златния стадион, бай Добри Беливанов вече един път го затревява, сега пак. То отбор няма, те се изтрепаха да го ремонтират. Страшно крадене, страшно лапане, ей.

Анонимен
Анонимен
14.11.2020 23:55 23:55

Просто ремонтът е калпав, а не начинът на ползване… Преди години, когато играхме в А група, макар и често ползван, теренът бе отличен в сравнение с този направен от фирмите на крадлев

Back to top button