Спорт

Загуба за Хасково, Димитровград с поредна победа, „Извор“ направи равен

Футболистите на „Хасково“ загубиха с 0:3 гостуването си срещу силния тим на „Загорец“ (Нова Загора) в среща от 15-ия кръг на Трета лига.

Хасковлии трябваше да са домакини в тази среща. Ремонтът на терена на стадион „Хасково“ обаче доведе до промяна в програмата.

Димитровград постигна поредна победа, този път като гост на „Атлетик“ (Куклен) с 2:1, а „Извор“ (Горски извор) направи 1:1 като домакин на Карнобат. Във временното класиране Димитровград е шести с 26 точки и мач по-малко, „Извор“ е 12-ти със 17 т., а Хасково е предпоследен с 11 т.

В следващия кръг на 21 ноември от 14:30 часа Хасково гостува на „Спартак“ (Пловдив), Димитровград посреща „Гигант“ (Съединение), а на 22 ноември „Извор“ гостува на „Родопа“ (Смолян).

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.11.2020 23:55 23:55

изпадаме…

Фен номер 1
Фен номер 1
15.11.2020 14:51 14:51

И досега недоумявам защо развалиха отбор, който беше стабилен и се класираше между 5 и 8 място, за да направят обединение, от което резултатите са меко казано плачевни. Твърденията, че в този отбор на Хасково ще играят местни момчета от школата са напълно безпочвени, защото дори и да имаме качествени млади футболисти с потенциал, при една добра оферта си заминават. Хасково няма финансовите възможности да ги задържи и да обиграва отбор за сериозни цели. Дано през следващия полусезон нещо да се промени. В сегашния отбор има футболисти с по 27 години разлика. Вратарят е на 17-18, Мечката на 45г. Не ме разбирайте погрешно, Дечо за това ниво си играе много добре, но нищо като цяло отборът е зле в игрови план. Иробалиев също няма вина, с такива футболисти толкова.

Фен
Фен
16.11.2020 19:03 19:03

Кошмара най големия

Back to top button