Едва 15 нови свободни работни места в Хасковско, търсят учител и шофьор на 2 400 лв.

Хасково

За поредна седмица новите свободни работни места в Хасковска област са под 30, като сега са едва 15, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят шофьор на товарен автомобил за международни превози по линиите Грузия – Турция – България и Гърция – България – Румъния на 2 400 лв. заплата, трима кредитни администратори, кредитен специалист в банка, продавач, общи работници, монтьор, комплектовач.

В Харманли има места за учител в гимназиален етап на срочен договор и продавач, а в Димитровград имат нужда от шлосер на 1 000 лв., общ работник на 800 лв. и отчетник в счетоводство.

 

4 коментара

  • Хасково инфо, попитайте РИО защо когато има свободни места за учители в Хасково не се обевяват в сайта на РИО а скришно само в бюрото по труда.И колко неспециалисти работят по училища и градини,т.е които не са със съответното образование,но назначени от директори.РИО защо благославя тайното назначаване на хора без съответния ценз?

  • Качили снимка от миналата година как хората си вземат парите от борсата и сега я слагат за да се види, че боквално хората се редят на опашки за работи, които никои не ще да работи заради ниските заплати. Боквално има работни места, които висят 5-6 месеца без никои да е кандидатствал за тях. Примерно програмист за 800-1100 лева /бруто/ отиваш в Пловди на помалко от 1 час път и взимаш двойно повече.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.