Двама кандидати за председател на Хасковския административен съд

Хасково

Двама кандидати са подали документи за участие в конкурса за председател на Хасковския административен съд.

Това са Василка Желева, която е съдия в ХАС и Иван Маринов, която е председател на Районен съд – Димитровград.

Haskovo.info припомня, че ВСС обяви конкурса в края на септември. Причината е, че на 7 декември изтича мандата на сегашния председател Хайгухи Бодикян. Междувременно Бодикян беше повишена от ВСС на длъжност „съдия“ във Върховен административен съд. Тя има една от най-високите оценки в конкурса – 5.95.

 

4 коментара

  • Не вярвам на очите си Василка Желева кандидат.това е някаква шега ,нали?Тази особа е много зле като съдия ,много слаб съдия.А тези които са и издигнали кандидатурата са по зле от нея щом са и се доверили.Пълен смях.

    • Времето е за слабите духом иначе тялом тя отговаря на условията ще седи тежко на поста.

  • То и оценката на Бодикян е доста спорна. Чак пък толкова да знае за 5.98 ми е доста странно, ама те май оценките ги пишат по други критерии.

  • Колко пъти да ви пиша че за ръководител на Административния съд в Хасково трябва да бъде Цветомира Димитрова. Съдия кадърна и справедлива а Бодикян приятно изкарване в София – поне доста хора ще са доволни.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.