Хасково

Пак опашка за новите документи в Хасково

ОпашкатаОпашка за получаване и подаване на заявления за новите лични документи се изви днес пред Паспортната служба в Хасково. Причината е, че много хора с двойно гражданство използваха почивните дни за 24 май, за да се приберат по родните си места и да си изкарат нови лични карти и паспорти, коментираха чакащите.

Първите от тях са на опашката от 5 часа тази сутрин. За разлика от друг път днес имаше създадена организация. Чакащите бяха направили два списъка – един за чакащите да си получат документите и друг за тези, които искат да подадат заявления.

Стойка Димова отговаря за списъците от 7:30 тази сутрин. Към 11 часа в тях се бяха записали 154 души, а 67 от тях вече бяха минали от реда си, обясни за Haskovo.info Стойка Димова. 

По думите й опашката върви добре. Не се чака много. На час средно минават около 20 човека, допълни още Димова.

От началото на кампанията до сега са приети заявления за 10 476 лични карти. От тях са издадени 64%, обясни пред Haskovo.info началникът на групата „Български документи за самоличност“ в Хасково Снежана Митошева. За паспорти има 7 232 заявления и са издадени 4 564.

 

Стойка Димова

Стойка Димова

Много хора с двойно гражданство се бяха записали в списъците

Много хора с двойно гражданство се бяха записали в списъците

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пуу
пуу
25.05.2010 14:51 14:51

на тия с двойно гражданство списъци им дай

TДобрева
TДобрева
25.05.2010 20:04 20:04

не живеят в България,не се приемат като българи,не могат да говорят български……….за чий … им е двойно гражданство?!да си стоят там,а не да правят „калабалък“ за щяло и нещяло!

nqkoq
nqkoq
26.05.2010 8:57 8:57

нали като има избори трябва да дойдат да подкрепят ДПС това само в България може да стани

Back to top button