„Отровното трио“ прави комитет в Хасково, стяга се за честни избори

Хасково

Арман Бабикян и Велислав Минеков от „Отровното трио“, които организираха антиправителствените протести, се срещнаха след обяд с граждани на площад „Свобода“ в Хасково.

Двамата обясниха, че визитата им е част от обиколката из страната, в която създават комитети по места. Основната цел е провеждането на честни парламентарни избори, а за това ще са нужни 12 000 наблюдатели.

Среща

Бабикян и Минеков казаха, че са регистрирали марката „Отровното трио“, защото са се появили подобни в мрежата. Те съобщиха, че се водят преговори с извънпарламентарни партии, като тези на Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов. Целта е да се постигне обединение, което да „измете“ ГЕРБ от управлението на страната. От триото се определиха като мост, по който да се постигна това обединение и протестният вот да се излее в урните. Ако никой не мине по този своеобразен мост обаче Бабикян и Минеков казаха, че ще се изправят и действат сами.

Среща

Те на няколко пъти повториха, че благодарение на протестите управляващите от ГЕРБ са сериозно наранени, но мафията не желаела да се даде лесно. Двамата определиха епидемията с коронавируса в страната не като здравна, а вече като хуманитарна криза, защото правителството 8 месеца не се е подготвило за втората вълна.

От „Отровното трио“ казаха на хората на площада да бъдат единни и ако някой от тях бъде притиснат от управляващите, всички да реагират в негова защита. На желаещите бяха събрани контактите за връзка с триото.

Среща

17 коментара

  • Айде, платените тролове на ГРОБ започнаха плюенето. Даже и да не ги харесвам тия от “ триото“, това няма да ме накара да си дам гласа за управляващите сега крадци и мафиоти.

    • Да, ама в Хасково сега не зная бройката, но време оно бяха много евреите в града, дори имаше и еврейски произход и парк, както и малцина арменци. Плюете по евреите, но са много по човечни от хасковските кауни от селата сектата. То все тая, зависи от Манголиите, кого ще пидкрепят, поздрави на квартал Република. Те са интелигентни нашите хасковлии, за разлика от други. Хаирлия да е. Промяна няма да има. Защо бре ББорисов

  • Палячовци! Те ли ще ми говорят за честни избори?! Платени кукли на конци. Не са по- различни от сегашните управляващи. Искаше ми да са, но НЕ са!

  • „Отровното трио“ прави комитет в Хасково, стягат се за избори = Васил Божков, Цветан Василев и Иво Прокопиев харесват това! Защо ли?

  • Кой нормален ще иска да се коалира с Христо Иванов, който е протеже на олигарха Иво Прокопиев и Маджо.

    • До 12:56 гражданин. Все ми думата. От 1977 не жияея в родният си град, но сме стари Хасковлии и само хубави неща мога да ви кажа млади хора. Арменцитеи евреите са прекрасни хора. Многопо добри от всички нас. Поздрави. Бъдете здрави и много щастливи.

  • Няма да се учудя, ако поне двама от „Отровното трио“ са били членове на ДС по времето на Тодор Живков и оттам знаят добре как да правят… комитети?!?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.