Спорт

Шампионски финал на сезона за младите състезатели по спортно ориентиране

В Националния архитектурен резерват „Кабиле“ край Ямбол при строги противоепидемични мерки се проведе последното състезание по ориентиране за деца преди сезонът да бъде затворен поради влошената епидемична обстановка.

В надпреварата участваха повече от 100 състезатели от клубовете от региона и страната. Хасковският клуб „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев участва с 12 състезатели, които превъзхождаха останалите, спечелвайки седем призови отличия от предвидените 18 медала за трите категории в двете възрасти.

Медалисти

Първи места заеха Никола и Мария Делчеви при 12-годишните и Даниел Йорданов при 14-годишните, втори се класираха Калин Минчев и Елица Ксиаопу при 12-годишните и Мартин Минчев при 14-годишните, а Дияна Янева зае 3-то място при 16-годишните. Никола Делчев след като пробяга своя маршрут, след кратка почивка премина и маршрута на батковците за тренировка, а накрая се включи успешно и в масовото скоростно изкачване на близкия Зайчи връх в конкуренция на много по-големи и именити състезатели, регистрирайки призово осмо място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
радваща се
радваща се
16.11.2020 9:44 9:44

Поздравления юнаци!

Back to top button