Регион

Двоен празник чества училището в Минерални бани

ПразникътС „Върви, народе възродени“ на сцената в Минерални бани започна празникът на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“, който тази година бе двоен за 149-те ученици и учители в школото. Наред с Деня на славянската писменост и българската просвета и култура училището отбеляза тържествено и 125-годишнината от създаването си.

Директорът Славея Костадинова честити празника на всички и прочете поздравителен адрес от областния управител Румен Данев. Победителите в различни конкурси и участниците в олимпиади и състезания получиха награди, а първокласниците – своите първи свидетелства.

Славея Костадинова получи грамота за шеф на годината

Славея Костадинова получи грамота за шеф на годината

Тържеството уважиха бивши учители и възпитаници на школото в Минерални бани, родители и преподаватели от други учебни заведения в общината. В богата концертна програма се изявиха малките певци, танцьори и музиканти от училището.

Своите специални поздрави поднесоха децата от ЦДГ „Детелина“ в Минерални бани, певиците от фолклорната група към читалище „Заря“ и младите актьори от театралната школа към Младежки център-Хасково с ръководител Румяна Георгиева.

 

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
cwetii
cwetii
25.05.2010 22:22 22:22

nashetty uchiiliishTe e n0mer 1 Beeee . . [!] praznimaT besHe pr0sty pRekRasen . . :* :*: :* :*:*

jIvChEtYy
jIvChEtYy
27.05.2010 12:58 12:58

MnOgY sMe SladKi vSichKi…Bqhme NaI-dobRiteee…saMo nashetO ucHilishtEeee (y) :*

Back to top button