Завърши ремонтът на кръстовището за село Войводово

Регион

Завърши ремонтът на кръстовището за село Войводово при 303-ти км на първокласния път Хасково – Кърджали, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Обособена е трета лента за ляв завой към общинския път за селото. Пътното платно е разширено двустранно, като е запазен габаритът на съществуващите ленти.

Ремонт

Кръстовището е с нова пътна настилка, стабилизирани банкети, пътни знаци, възстановено е отводняването и е положена нова хоризонтална маркировка със светлоотразяващи перли.

С новата организация на движение се повишава безопасността при преминаване в участъка при изключително натоварения трафик в посока ГКПП „Маказа“. Значително са подобрени и техническите параметри на съоръжението за автомобилите, пътуващи от Кърджали и завиващи надясно към Войводово.

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.