Любопитно

Хасковска гимназия с модерен софтуер за диагностика на автомобили

Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никола Вапцаров“ в Хасково закупи специализиран софтуер.

Той е за диагностика на автомобили – два комплекта на стойност 4 000 лв. Проектът е по Национална програма „Информационни и комуникационни технологии в системата на предучилищното и училищното образование“, съобщават от гимназията.

Гимназия

Тези уреди ще се използват в часовете по „Диагностика на автомобилите“, „Автотранспортна техника“ и други по транспортните специалности в училището. Учениците и преподавателите се запознават с новата техника, която е постижение в областта на компютъризирането на автосервизното обслужване.

По същата национална програма гимназията е одобрена да получи 5 преносими компютри.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.01.2021 10:54 10:54

TE NE MOGAT DA GI NAKARAT DA VLIZAT VAV CHAS…..PAK SHTELI TEHNIKA DA IM KUPUVAT…AVTOTO BESHE AVTO SEGA DAJE I TE NE ZNAIAT KAKVO SA..PRAVIAT LI NESHTO…ZA KOGO GO PRAVIAT KAK GO PRAVIAT iLi VSICHKO E ZA USVOIAVANE Na EDNI PARI….INACHE BESHE PRESTIJEN THNIKUM…NIAKOGA

Back to top button