Регион

Крадец разби тухлена стена, за да обере фирма

ПолицияОпит за кражба от частна фирма в Димитровград е регистриран вчера, съобщават от полицията. Неизвестно лице е направило дупка в тухлена стена и влязло в двора на фирмата. След това престъпникът разбил алуминиева и метална врата на административната сграда, където са се помещавали 2 метални каси. Според 45-годишния управител в тях е имало 8 000 лева, които са налични. Помещението с касите се е охранявало от локален частен СОТ. Работата по случая продължава.

През изминалото денонощие са станали две кражби на 450 метра проводници, 9 трансформатора и 8 метални капаци за трансформаторни кутии в Димитровград и Симеоновград. 

Служителите на реда са иззели 151 кутии безакцизни цигари от частен имот в село Широка поляна, собственост на 56-годишен кърджалиец. 

В ареста е и 32-годишен хасковлия за кражба на лични документи и пари от частен дом в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button