Хасково

Подготвят Кърджалийска за преасфалтиране

Хасковският булевард „Освобождение“ вече се подготвя за преасфалтиране.

Нов асфалт ще се положи от кръстовището с булевард „Илинден“ почти до Първа поликлиника, където днес движението беше затворено заради фрезоването на старата настилка. Haskovo.info припомня, че по по-голямата част от отсечката беше положен нов водопровод.

Ремонт

При подходящо време се очаква асфалтирането на участъка да започне в събота. Ще се полага и маркировка. Днес работници и техника извършиха и санитарна сеч в района.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванка
Иванка
19.11.2020 16:07 16:07

Алооо кмете, кога ще разбереш, че и на сточна гара живеят хора? Даже са гласували за тебе, а ти ни асфалт, ни улици – нищо. Защо не се качиш и ти на джипката и да усетиш колко дупки има по улиците? Да ги изброя, че може и да не знаеш кои са: ул.Правда, ул. Петрич – ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ, ул. Панагюрище- разширена по осмотрение. Кога и тези хора ще имат нормални улици?

Back to top button