Хасково

Работодатели излъгаха младежи от дом „Асен Златаров“

На борсата имаше единствено представител на Бюрото по трудаТрудовата борса за младежи, напускащи домовете за деца в Хасково днес се провали. Нито един работодател не се появи на мероприятието, организирано от сдружението на Иван и Андрей – Българско сдружение за личностна алтернатива.

Така двайсетината младежи, дошли на борсата, разговаряха единствено с представителка на бюрото по труда, която им разясни как да се запишат като безработни и какви услуги предлага Агенцията по заетостта.

Предварителна заявка за участие в борсата са заявили осем работодатели от Хасково и Димитровград, но нито един от тях не изпрати свой представител, коментира пред Haskovo.info Лили Тошева от сдружението. Сред фирмите, с които е била постигната договорка, са „Неохим“, „Марчела“, „Ти Ви Би“, заводите „Мир“ и „Родина“, „Поли Ауто“, ТК „Марица“ и съюза на работодателите в шивашката промишленост.

 Масата за работодатели остана празна  Двайсетина младежи дойдаха на борсата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коментирам де
коментирам де
26.05.2010 18:56 18:56

Че тя МАРЧЕЛАТА загина героиски бе защо споменавате мъртъвци!Тя е вече умряло куче там има съкращения,а те търсят назначения!

cool4eto
cool4eto
26.05.2010 22:38 22:38

Алооо, оправете си заглавието, не децата са излъгани от работодателите, а ИВАН И АНДРЕЙ ИЗЛЪГАХА МЕДИИТЕ, а чрез тях и децата. Имате глави на раменете си, използвайте ги по преназначение.

cool4eto
cool4eto
26.05.2010 22:45 22:45

Някой случайно да провери, дали тези фирми работят и колко хора са съкратили за последната година по време на кризата?
Сигърен съм, че поне половината от шефовете на тези фирми въобще не са занаели за тази среща. Даже може да се обзаложим.
Така, че сменете си заглавието и онези смотаняци ИВАН и АНДРЕЙ да престанат с евтиния си пиар за ваша сметка

Haskovo.info
Haskovo.info
26.05.2010 23:02 23:02

Както е и написано – от сдружението обясниха, че са разговаряли с представители на всички изброени фирми и те са казали, че ще присъстват на борсата, за да се срещнат с децата, но така и не се появиха.

cool4eto
cool4eto
26.05.2010 23:13 23:13

Точно това имам в предвид мили касетофончета, „от сдружението казаха…“, а вие какво направихте да разберете дали това е наистина така. Свързахте ли се с тези шефове. А сега ако същите тези шефове заведат срещу вас иск за уронване на престижа… (предложението ми за облог си остава)
„От сдружението казаха …“, но те утре си отиват, усвояват си европарите, благодарение на безплатния ви пиар и беззъбото ви отразяване на събитието. Нали знаете, че монетата има и друг край. От сдружението си отиват, но хасковските фирми си остават … Дано да ви се размине утре като ви прочетат заглавията. Дори самият факт, че друг хасковски сайт се позовава на вас, чрез препратка, говори, че вече сте загубили облога с мен.

галя иванова
галя иванова
27.05.2010 9:16 9:16

не съм предполагала,че медиите така ще лъжат или пък
ще се оставят да ги излъжат,коя фирма от изброените е потвърдила ,това са уважани фирми в региона,предсавете си един Неохим та той дава хляб на един цял град и накрая фирмата виновна че тези лигльовци не са можали да наберат точки,завода не работи,направи ли си някой труда да провери,с кой от ръководството са се срещнали тези Иван и Андрей,накрая фирмите им провалили мероприятието,не ги е срам,жалко и за медиите

Back to top button