Хасково

Антон Иванов повежда в Хасково партията на Цветанов

Бившият председател на сесийната група на ГЕРБ в Хасково Антон Иванов е избран за областен координатор на „Републиканци за България“, съобщиха от партията.

Председателят и зам.-председателят на формацията Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха офиси в Хасково, Димитровград и Харманли.

В Хасково общински председател ще бъде Радостина Циркова, която до момента не се е занимавала с политика. За Димитровград временно ще отговаря Славейко Иванов, бивш общински съветник от ГЕРБ. Митко Димитров ще е общински ръководител за Харманли.

След освещаването на офиса в Хасково Антон Иванов заяви, че не сменя партията, а партията е сменила него. „Партия ГЕРБ не е това, което беше. Партия ГЕРБ е нещо съвсем различно“, каза той и допълни, че няма място там, защото партията е по-лява от БСП.

 

 

7 коментара

  1. А, ам тва Цецо апартамента бре, дет кат му публикуваха протокола от проверката от НАП-а от около 100 страници, много бързо изчезна от сайта им, щото нали човека е супер честен и няма кво да крие. И сега да чакаме от този да свърши нещо за държавата и за народа ли. Ами може – най-добре да се гръмне.

    1. Радостина Циркова. За нея без да се замисля, но.. Сме извън България и няма да имаме тая възможност. Успех, Господин Цветанов!

  2. Боже , боже …. какво ли не прави човек в името на парите !!! Просто клоуни !!!

  3. Крадливите герберасти си забиват един друг ножове в гърба.
    Герберастки цирк.

  4. За вълнев ще гласуват от помашката махала помаците. Те не крият, за разлика от някои други градове. Както казва един наш съученик. Нито сме туржи, нито сме българи ние сме помаци. Имаме. Фирми, къщи, родителите ни не ходят в старчески домове. Признавст си работохолиците. Да са живи и здрави. Цветанов, знае къде. Ако му прелушее в Хасково, да ми звънне, има едно прекрасно скромно наше докторче, от неговия край, Царевец, и на Доктор от нас му изпращаме поздрави. От кой, от нас, х и у, акбунар, бреза ул. Тайна. Питай алерголожката. Чао Наш Докторе. Поздрави на нашата и ваша Дъщеря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button