Регион

Кола в насрещното предизвика катастрофа на магистрала „Марица“

Катастрофа между две коли е станала малко преди 9 часа на автомагистрала „Марица“.

Автомобилите са се движили един зад друг. Според очевидци обаче до инцидента се е стигнало, след като в насрещното се е появила кола. При катастрофата има един ранен, като продължава изисняването на причините за произшествието, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция.

Заради катастрофата временно движението при км 89 на магистралата в посока Свиленград се осъществява в активната лента. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на Пътна полиция, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Малко по-късно от полицията съобщиха, че колата, която се е движила в насрещното е „Опел Зафира“ с пловдивската регистрация. По първоначална информация автомобилът е напуснал страната през ГКПП „Капитан Андреево“ и е влязъл в Турция. Предстои установяването на шофьора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Талибан
Талибан
20.11.2020 18:36 18:36

Затворете вече това КПП К АНДРЕЕВО за трафиканти
ПРИ наличие на Корона какво чакате още

Back to top button