Хасково

Празнуващи младежи обраха мъж на Кенана

Двама димитровградчани и хасковлия са задържани за кражба, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи в 23,40 часа в хасковската полиция е постъпил сигнал от 39-годишен мъж, постоянно пребиваващ в Турция, който съобщил, че в близост до местен хотел в района на парк „Кенана“ непознати са му откраднали 100 евро. Пристигналите на място униформени установили, че мъжът е гост на хотела. Парите са му задигнати от празнуващи в заведението на хотела младежи – двама на 16 и 18 г. от Димитровград и хасковлия на 16 г. Половината от сумата вече е върната.

Още двама мъже са хванати за кражби. Първата е на пакет хранителни продукти от къща в село Нова Надежда. 76-годишният собственик съобщил, че храната му е помощ от БЧК. По-късно е хванат негов съселянин на 44 г., който предал пакета с продукти на полицаите. В ареста за кражба е и 23-годишен младеж, който преди две седмици задигнал колело на свой съгражданин от междустълбищна площадка на блок в квартал „Орфей“. Колелото вече е върнато.

В Хасково се разследва и кражба на монети. Снощи в 20:10 часа на спешния телефон е получено съобщение, че са разбити 2 монетника на детски клатушки, собственост на пловдивска фирма, монтирани на площад „Общински“ в областния град. Отнетата сума е 50 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кенана
Кенана
20.11.2020 11:55 11:55

Младите педерастчета се изхранват с кражби и проституция.

Back to top button