Регион

Продават големи количества плат и 111 килима, задържани на Капитан Андреево

Обявен е търг за стоки, задържани при проверки на ГКПП „Капитан Андреево“ в периода от 2016 до 2019 г., съобщават от Агенция „Митници“.

Става въпрос за 5 955 метра плат и тюл за пердета, 576 метра и 778 кг. топове различни видове плат – еко кожа, трико, хасе. Сред обявените стоки са още 7 354 макари с конци, от тях 400 силиконови конци, 52 500 копчета, близо 3 000 ципа и 628 ножици. На търг се предлагат още 111 килима и пътеки с различни размери.

Платове

При един от случаите на граничния пункт в украински камион, влизащ в страната от Турция, в товарното помещение сред декларираните колети с платове са открити недекларирани 88 кашона с 6 954 макари с конци. 12 топа с общо 431 метра плат за пердета са открити при проверка в един от долапите на ремаркето на камион с турска регистрация, превозващ групажна стока за Германия.

Всяка стока в търга има начална тръжна цена, като за участие се внася депозит от 20% от началната тръжна цена. Стоките са с несъюзен статус и спечелилият купувач ще трябва да заплати дължимите мита и ДДС.

Платове

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button