Хасково

Десетки свободни места за монтажници в Хасково и Димитровград

Десетки свободни места за монтажници са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково новите вакантни места са за барман, петима машинни оператори за кабелни системи на автомобили, двама техници, петима монтажници на дограма, шестима служители в магазин, трима технолози на мляко и млечни продукти.

В Димитровград се търсят електромонтьор, машинен оператор, 42 монтажници на кабелни системи, двама шивачи. В Тополовград имат нужда от служител в магазин, в Харманли – от четирима готвачи и аранжор на щандове, а в Любимец се търси крупие.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.11.2020 10:18 10:18

ДА СИ ОПРАВЯТ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ РАБОТНИКА. ДА ГИ ЕБА

Иван
Иван
22.11.2020 12:02 12:02

Старата песен на нов глас. Ами да си търсят. С това отношение и с тези заплати да си търсят работници където си искат – на Луната, на Марс, на Меркурий!

гост
гост
22.11.2020 14:14 14:14

Скоро ще има десетки работни места и за учители! Да видим тогава ЩАБА от умници, великите експерти на РУО и надутите директорки на училища какво ще правят и как ще продължават да държат учениците присъствено щото техния „идол“ министрото на образованието казва, че децата трябвало да са прибрани в училище! Вълчев, безмозъчен и арогантен глупак – ти превърна училището в институция за отглеждане, а не за обучение! Не ти трябват педагигочески кадри, а търпеливи, дипломатични бавачки, съгласни на всякакви унижения и обиди за една заплата!

търся работа
търся работа
22.11.2020 14:49 14:49

Няма ли някой конкурс за директорка на училище, може и зам.директорка – много съм компетентна! Имам голям стаж на магистралата, разбирам от психологически похвати и много други похвати! Не съм много грамотна съм, ама мога да се мазня и подлизурствам! Рошава и дебела съм, макар и с плашеща визия имам голямо желание да работя в училище! Очаквам покани! А, и не съм Хасково, важно уточнение! От другади съм, наблизо!

Back to top button