Регион

Задържаха крадци на 5 000 лв. и младеж с чай за пушене

Задържани са крадците на 5 000 лв. от дома на 68-годишен мъж от Гълъбово, съобщават от полицията.

Това са жена на 36 г. и 39-годишен мъж и двамата от село Георги Добрево, община Любимец, 42-годишен от димитровградскто село Крепост и мъж на 30 г. от гълъбовското село Помощник.

23-годишен пък е арестуван с наркотик. На 20 ноември в 16 часа криминалисти от управлението в Хасково са проверили младежа на улица „Ген. Колев“. В дрехите му са открити 2 станиолови сгъвки с 2 грама чай за пушене.

Цигари без бандерол са иззели икономическите полицаи от Свиленград. На 21 ноември под надзора на прокуратурата и със съдействието на митнически служители на платно „вход за леки автомобили“ на ГКПП „Капитан Андреево“ е проверен лек автомобил Тойота, шофиран от 54-годишен мъж от страрозагорското село Копринка със спътник 52-годишна жена от Габрово. Около двигателя, в подлакътника между предните седалки и в дамската чанта са намерени 1 200 безакцизни цигари. Папиросите са предадени с протокол, съставен е акт.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button