Хасково

Данъчните продават товарни автомобили на длъжници в Хасково

Четири товарни автомобила на цени от 6 500 до 15 000 лева и една лека кола Мерцедес продават данъчните от НАП – Хасково в следващите две седмици, съобщават от Приходната агенция.

Огледите на част от тях започват още днес. Единият е товарен Форд Транзит в Хасково, оценен на 9 500 лв. Претърпял е пътно транспортно произшествие, но е ремонтиран.

Лекият автомобил Мерцедес S 320 е с дизелов мотор и автоматична скоростна кутия с кожен бял салон. Първоначалната цена, от която стартира наддаването, е 11 450 лв.

Следващата седмица пак в Хасково ще се провеждат огледи на други три товарни автомобила: Форд Транзит от 2006 г., оценен на 6 500 лв., Ивеко от 2000 г. – също с дизелов мотор при първоначална цена 10 000 лв., както и хладилен Ивеко от 2005 г. с начална цена 15 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button