Хасково

Отрицателни температури в Хасковско, осоляват пътища

В два поредни дни в Хасково са измерени отрицателни температури, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град.

Вчера минималната температура е била минус 2.9 градуса, а днес – минус 1.2 градуса. Прогнозата до края на седмицата е за отрицателни сутрешни температури.

От областно пътно управление съобщиха, че следят минималната температура и вече са започнали осоляване на надлезите на автомагистрала „Марица“ и усойните места. Тази зима фирмата, която отговаря за снегопочистването на републиканската пътна мрежа в Хасковска област, ще разполага и със снегорини от Англия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.02.2021 16:30 16:30

След като са проходими и чисти всички пътища в гр.Хасково да ви питам Защо не са почистили
около ~връстния път по Кърджалийска вилна зона Местност Каменец “вътрешните улици

Анонимен
Анонимен
14.02.2021 16:36 16:36

След като са проходими и чисти всички пътища в гр.Хасково да ви питам Защо не са почистили
около ~връстния път по Кърджалийска ~вилна зона Местност Каменец касае се за“вътрешните улици ..При наличието че живущите в района си плащат данъци и всички тем подобни услуги..

Back to top button