Спорт

Екипаж от Минерални бани е трети на национално състезание по офроуд

Екипаж от община Минерални бани се класира на трето място в 4-я кръг на националното първенство по офроуд, съобщават от кметството.

Янко Тенчев и Димитър Дачев са трети в клас Стандарт на престижното състезание. Networx Racing организира за десета юбилейна година Networx Offroad 2020 – Ten years of racing в околностите на Русе. Както всяка година имаше два основни формата – рали и трофи.

Ралито се караше по правилника и изискванията на АФБ. Класовете бяха Т1, Т2, Т3. Клас Трофи бе в три основни класа – Прото, Модифициран и Стандарт, като Стандарта бе разделен на Стандарт+, Стандарт Н и Стандарт L и се караше по правилника на първенството „Bulgaria Trophy Challenge“ 2020. Всички класирания бяха по класове.

Поради големия интерес и тази година имаше клас GPS Средна скорост, за неподготвени за състезания джипове с прецизирзни правила, като се караше за средна скорост. Класирането е според това, кой е най-близо от зададената средна скорост за съответния етап.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button