Хасково

Затварят едното платно на булевард „Стефан Стамболов“ до ПМГ за полагане на нов водопровод

Едното пътно платно на булевард „Стефан Стамболов“ в участъка от улица „Бобов дол“ до улица „Мургаш“ край ПМГ „Боян Петканчин“ от днес се затваря за движение, съобщават от общината.

Там ще се полага нов водопровод с дължина около 350 метра. Срокът за завършване на строителните работи е 25 декември. Това ще става на два етапа. Първият е от днес и предвижда двупосочно движение, регулирано с необходимата сигнализация. През втория етап на строителните работи временно ще се преустанови движението по булевард „Стефан Стамболов“ в участъка от улица „Узунджово“ до булевард „Васил Левски“, а движението ще се пренасочи през съседните булеварди.

Ремонт

Ремонтът е част от обществена поръчка за подмяна на водопроводи на улици с чести аварии и големи загуби на вода. Тя е обявена на основание писмо-искане от ВиК – Хасково. От МРРБ са отпуснати 260 000 лева, с които се извърши подмяната на водопровода по част от булевард „Освобождение“, а сега предстои да се изгради нов водопровод и на булевард „Стефан Стамболов“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button