Регион

Задигнаха 250 кг. брикети от къща, обраха и Порше

За кражба, извършена от частен дом в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

69-годишният собственик сигнализирал, че кражбата е извършена между 25 и 26 ноември на улица „Бригадирска“ в града. Неизвестно засега лице е проникнало след натиск с твърд предмет на ПВЦ-дограма и е откраднало 250 кг. брикети и сатър. От паркиран пред жилището му автомобил Порше, който бил с оставена незаключена предна врата, са задигнати 80 лева и 5 кутии цигари.

Момче, откраднало пари от автомивка в Хасково е задържано, а съучастникът му се издирва. Вчера в 7:36 часа в полицейското управление в областния град е подаден сигнал от управител на бензиностанция, намираща се на булевард „Васил Левски“. Той е съобщил, че след разбиване на 2 монетника на автомивка са откраднати 50 лева на монети. Криминалистите са задържали 19-годишен, а съучастникът му на 22 г. е в процес на издирване.

Двамата са заподозрени и в кражба на пари от атракционен автомат в квартал „Орфей“, извършена на същия ден. След като разбили монетника, те задигнали неизвестна сума пари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button