Регион

За 25-та си годишнина ЦДГ „Снежанка“ в Свиленград минава на газ

Концертът25 години от създаването си отпразнува ЦДГ „Снежанка“ в Свиленград. По този повод бе отслужен водосвет на сградата на детското заведение и освещаване на знамето на градината. Веднага след това всички деца се включиха в спортен празник, който премина под надслов „Здрави, силни, весели растем“.

Годишнината бе отпразнувана и с голям концерт в читалище „Просвета 1870“. В него се преплитаха различни приказни сюжети, осъвременени с много хумор и забавни хрумвания. Всички малки изпълнители се представиха чудесно и накрая се почерпиха с празнична торта.    

През тази юбилейна година най-новата придобивка за ЦДГ „Снежанка“  е газифицирането на сградата и от следващия отоплителен сезон ще премине на газ,  похвали се директорката на детската градина Надежда Иванова.

По проект на общината, който е подаден за одобрение, в детското заведение е предвидено създаване и оборудване на ресурсен кабинет за деца със специални образователни потребности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button