Любопитно

Шенай Кадир със стипендия от Фондация „Атанас Буров“

Шенай Кадир от Финансово-стопанската гимназия в Хасково е сред стипендиантите на Фондация „Атанас Буров“ за учебната 2020/21 г.

Управителният съвет е утвърдил 10 кандидатури на ученици от професионалните гимназии по икономика в страната. Стипендията се изплаща за период от 9 месеца. Насърчават се гимназисти с отличен успех, активно участие в извънкласни форми на професионална подготовка, награди и отличия от регионални, национални и международни конкурси в областта на професионалната и общообразователна подготовка.

Фондация „Атанас Буров“ е учредена в София през 1992 г. Нейните цели са съхранение и развитие на българските банкерски традици, подпомагане и развитие на банковото и финансовото дело в България, организиране на широка образователна дейност, обучение, квалификация и специализация на кадри.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button