Хасково

14-годишен младеж яде бой от бащата на гаджето си

АрестТрима хасковлии на 34, 37 и 43 години са в хасковски арест. Мъжете са заподозрени в отвличане, побой и отправяне на заплахи над 14-годишен младеж, съобщават от полицията. Снощи около 20 часа на булевард Стефан Стамболов, нападателите качили момчето в лек автомобил Форд Ескорт и го отвели в близост до картинг пистата край Хасково. Там след заплахи му нанесли побой, от който младежа е с леки наранявания по главата, врата и десния крак.

Деца от улицата видели „похищението“ и сигнализирали на бащата на момчето, който от своя страна позвънил в полицията. Незабавно са извършени заградителни мероприятия, за които нападателите научили и довели в полицейското управление младежа. В хода на разследването станало ясно, че най-възрастният от нападателите има дъщеря, с която младежът имал „закачка“. Заради това обаче той решил да изнудва девойката, като й искал непрекъснато пари. Момичето започнало да краде от къщи и по този начин родителите й узнали за проблема, а бащата тръгнал да се саморазправя.

По случая в хасковското полицейско управление е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Kamenna
Kamenna
10.05.2011 10:11 10:11

edno momche ot kamena sashto etaka zaradi nqkva tapa macka ql boi ot bashtai i oshte 3-4 choveka i nakraq se ozovali bolnicata na nosilki gi iskarvali ot tqh haahha palni mishki sa tez po 40 godini akal nqmat da biqt deca na 15

Back to top button