Хасково

Видеокамери подарък за Хасково по време на криза

ВидеонаблюдениеСкъпоструваща техника за видеонаблюдение в разгара на тежката икономическа криза е бонусът, който е готов да предложи на Хасково столичният консорциум „ТИПС-А“, съобщи представител на консорциума. Днес станаха ясни кандидатите за изпълнител на обществената поръчка за мащабния проект за 10 млн. лв. Той бе спечелен по европрограма за благоустройство на парковете „Ямача“, „Градска градина“ и обновяване на 30 детски площадки и тротоарни площи на централни градски артерии. В търга участват 2 основни фирми. 

Консорциум „ТИПС-А“ е съвкупност от три фирми с изключително сериозно присъствие в своите области. Строителната фирма в консорциума носи доста непретенциозното на пръв поглед име „Дядо Божко“. Всъщност това е фирма с дълга и безупречна история. Тя има зад гърба си завидни резултати в строителството на жилищни сгради, молове и търговски комплекси. Фирмата е била изпълнител на най-голямата френска инвестиция- предприятие за преработка на вълна в град Първомай на- ДЕВАВРЕН – Франция на площ от 360 дка.

Софийският консорциум „ТИПС-А“ прави и един изключителен жест, невключен към офертата му, а депозиран като предложение в канцеларията на хасковската дирекция на МВР, съобщиха от там. Те ще доставят и монтират безплатно видео камери във всички обекти подлежащи на реконструкция или изграждане: междублокови пространства, детски площадки, „Кенана“. Така от фирмата са убедени, че ще се запази общинската собственост, а и ще даде на хасковлии спокойствие и сигурност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дядо божко
дядо божко
31.05.2010 16:30 16:30

Всичко това е много добре написано,стига да не е платено,за да бъде написано.Хубаво е да остават парите за Хасково в Хасковски фирми,но нали сме в пазарно стопанство,ние гражданите искаме за тези пари да се свърши максимум работа.Къде е „Монолит“,май в Омуртаг!

Back to top button