Регион

Преливащи контейнери с боклук тормозят жители на Царева поляна

За преливащи контейнери с боклук в стамболовското село Царева поляна сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

С гребла и лопати хората се опитвали да съберат отпадъците на едно място, но те отново се разнасяли по улиците. Жители на селото дори се опитвали да палят боклука. Това положение продължавало с дни. Кучета и котки разкъсвали и разнасяли торбите с отпадъци из селото.

Боклуци

„Само в центъра има чистота и ред, а контейнерите са полупразни. Това означава, че там чистят контейнери, а други в селото остават с боклук. Сега в страната страдаме от коронавируса, но с такъв ред ни грози някаква друга зараза“, се казва още в сигнала.

От община Стамболово съобщиха за Haskovo.info, че вече са сигнализирани за проблема и са се заели с разрешаването му.

ИЗПРАТИ НОВИНА

7 коментара

  1. аз си прибирам боклука в колата и го изхвърлям в контейнерите в хасково. всеки да прави като мен

  2. Ей тези банани дето скачахте за тях преди 30 години. сладки ли ви са. и кока колата. тя добра ли е. от скачане със два пръста сдс остана само средния пръст

  3. Община Стамболово има кмет на община ,четирима заместника и председател със заместници с население 1500 жители. Тези глупаци да грабнат по една лопата и да чистят,а да не чакат заплати.Жителите на общината виждат всичко. Тази картина не е само в с.Царева поляна а във всички села.

    1. Толкова ли ви е стах от тези управляващи, че се криете зад анонимност? Другият кош е празен, преди всички да се научим да отделяме битовите отпадъци от паднали клони и листа не може да се очаква друго.

      1. Името ми е Георги и от никой не ме страх. Страха повече е в теб . В отговора,който е написан си личи ,че си част от тази дружинка. Толкова си неграмотен, че едно изречение не можеш да съставиш. Истината е на снимките,затова те боли смешнико от управата на общината.

  4. тая Община се насра за нищо не стават персонал колкото искаш те и за тютюна не стават Барабар със Кмета на полето

  5. А в националния курорт Минерални бани е по зле, контейнерите са дефицит, събират се един път седмично, по улиците се търкалят маски, тоалетна хартия, съседите са изпокарани и се дебнат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button