Хасково

Дариха лаптопи на нуждаещи се деца в Хасково

Неправителствената организация „Надежда и домове за децата“ – клон България направи дарение от лаптопи за деца в Хасково.

Те са за ученици, които нямат устройства за наложилото се дистанционно обучение. Жестът стана възможен благодарение на съдействието на Англо-американското училище в София.

„Надежда и домове за децата – клон България“ помага за това всяко дете да получи шанс за по-добър живот в среда, която стимулира неговото развитие и му позволява да се чувства обичано и обгрижвано. Ние променяме детски животи всеки ден, затова работим с изключителна прецизност и се отнасяме достойно както към децата, така и към техните родители, казват от организацията. Тя приканва притежатели на лаптоп или таблет, които няма да използват, да ги предоставят на семейства с деца, които имат нужда от тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button