Хасково

Осем са ранени при катастрофи в Хасковско

Пет катастрофи с осем ранени са станали през почивните дни в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа, в събота в ранния следобед в хасковския парк „Кенана“ в дърво се удари Фолксваген. От полицията уточняват, че колата е управлявана от 20-годишен младеж, който на мокрия асфалт и на ляв завой е загубил управлението и така се е ударил в дървото. Водачът е с контузия на главата, 19-годишна е с контузия на дясната коленна става и лявата лакътна става, а возещата се отзад 16-годишна е с контузия на гръдния кош. След преглед тримата са освободени за домашно лечение.

Катастрофа

Без опасност за живота е водач от Любимец, който е пострадал при пътен инцидент на 5 декември. Катастрофата е станала на пътя от Любимец за село Лозен. 55-годишният е управлявал Опел с несъобразена скорост, загубил е контрол и се е преобърнал по таван в канавка. От удара мъжът е с контузна рана на главата, прегледан е и е освободен за домашно лечение, като му е съставен акт.

Несъобразена скорост е довела и до ново произшествие в събота. В 23:45 часа на общински път в посока село Стамболово 20-годишен от село Долно Войводино се е движил с Фолксваген. Скоростта и гъстата мъгла са довели до загуба на контрол над колата, при което е последвал удар в мантинела и преобръщане в крайпътна нива. Пострадал е возещият се в колата 22-годишен, който е с натъртвания на гръдния кош.

Серията от произшествия, причинени от несъобразена скорост е довела и до катастрофа на 6 декември. В 6:40 часа в района на симеоновградското село Пясъчево 54-годишен димитроградчанин е управлявал автомобил Грейт Уол. На ляв завой е загубил контрол и се блъснал в канавката, а колата се е преобърнала. Водачът е с контузия на главата и врата, прегледан е и е освободен за домашно лечение, като му е съставен акт.

Отнето предимство е довело до катастрафа в Харманли на 5 декември. В 16:45 часа на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Александър Стамболийски“ 26-годишен е шофирал Опел. Той не е пропуснал движещия се по път с предимство лек автомобил Дачия с 20-годишен водач и го е ударил. Виновният водач е с контузия на десния лакът, а возещата се при него 28-годишна симеоновградчанка е с контузия на дясната ръка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button