Регион

1 г. условно за пияния румънец, който нарани митничар и нарича смяната крадци и простаци

1 г. условно с изпитателен срок от 3 г. получи от Свиленградския районен съд румънски гражданин.

Той беше признат за виновен за това, че на 3 декември на ГКПП „Капитан Андреево“ оказа съпротива при проверка на багажа му. Haskovo.info припомня, че 32-годишният румънец пътуваше с автобус и издърпа ръката на митнически инспектор, като му навехна палеца на дясната ръка. Освен това мъжът от Букурещ е правил неприлични сексуални пози с викове на английски език: ще ви чукам, мафиоти, крадци, некадърници, простаци по адрес на митничарите, се казва още в съдебното решение.

Тогава дрегерът отчете 1.95 промила алкохол у буйстващия пътник, който беше задържан. Присъдата му е след споразумение и не подлежи на обжалване или протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
09.12.2020 19:43 19:43

Този циганин ги е направил смешни, будали те зная само да лапкат друго не става от тях. Да вземем рушвета да се приберем с авдито или мерчо пък другото.. Щял някой да ги ритне, те за 500 евро може и свирка да ти направят.

Back to top button