Хасково

Учениците от общежитията посрещнаха лятото с тържество

УченициС тържество учениците, живеещи в Обединените общежития в Хасково, посрещнаха лятото. Слънчево и ваканционно настроение лъхаше от изпълненията им. С песни, танци и демонстрация на спортни умения те казаха довиждане на отминаващата си година и приветстваха лятото.

„Всеки път този празник е изпълнен с много щастливи усмивки, но и с много сълзи, защото абитуриентите се разделят с дома, в който са прекарали пет щастливи и незабравими години“, каза в приветствието си към децата помощник-директорът на общежитията Наска Ангелова. Тя награди и победителите от провелите се през учебната година турнири. Подарък за спомен получиха и абитуриентите, които са участвали активно в културния живот на общежитието през изминалите години.

В тържеството се включиха малки певци, танцьори и спортисти от ОУ „Любен Каравелов“, ансамбъл „Хасково“, Спортен клуб по аеробика и спортен клуб по джудо.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button