Хасково

Млад хасковски парламентарист се срещна с министър Цветанов

Младите парламентаристи с Цветан ЦветановИвайло Добрев и Женя Пелтекова от Общински младежки парламент Хасково взеха участие в V национална среща на българските детски и младежки парламенти, която се проведе във Враца. 

Събитието бе организирано съвместно от Ботевския организационен комитет и Ученическия общински съвет – Враца под патронажа на президента Георги Първанов. Представителите на ученическите парламенти от Кюстендил, София, Варна, Ямбол, Велико Търново, Благоевград, Казанлък и Сливен участваха в дискусия на тема „Ние сме динамото на бъдещето“, по време на която се обединиха около тезата, че младите хора на България трябва да останат в родината си и да бъдат задвижващият механизъм на бъдещето й. 

Освен участието им във вдъхновяващи дискусии за ролята и значението на младежта за бъдещето на България, младите парламентаристи се попиха в заразителния дух на патриотизъм по време на официалните тържества, свързани с честването на Ботевите дни. Те бяха поканени на официалния концерт по случай 2 юни, като сред официалните гостите бяха президентът Георги Първанов, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Срещата Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button